Дістати бісквіт із роз’ємної форми простіше, ніж зі звичайного дека. Вам достатньо відокремити стінки кільця, не намагаючись підлазити під дно і травмуючи ніжний корж. Я раджу замість роз’ємної форми використовувати пекарське кільце, викладаючи дно з декількох шарів фольги.

Для того, щоб пиріг легко виймався з форми, її потрібно змастити холодним маслом і обсипати борошном. Також можна змастити форму жиром і посипати манкою або панірувальними сухариками. Цей спосіб дасть змогу готовому виробу легко відійти від форми та додасть йому цікавої текстури.

Усередині духовки залишаємо корж не довше, ніж на 15-20 хвилин. Інакше високий шанс зіпсувати десерт. Однаковою мірою він може як пересохнути, так і розмокнути від конденсату.

Після того, як бісквіт повністю охолов, його необхідно загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник.

  1. Потрібно витримати його в холодильнику 8-12 годин
  2. Для того, щоб розрізати бісквіт можна використовувати спеціальний ніж-струну, волосінь або довгий зубчастий ніж.